De oplossing bij jeuk van de processierups

De oplossing bij jeuk van de processierups

Nederland is in de ban van de eikenprocessierups

De eikenprocessierups kan voor veel overlast zorgen, denk hierbij met name aan jeuk, uitslag (bultjes en/of roodheid) en oogklachten. Dit komt door de verspreiding van brandharen en wanneer deze in contact komen met de huid, kan dat klachten veroorzaken. Erg vervelend en irritant en krabben zorgt voor nog meer overlast. Kortom de eikenprocessierups kan uw vakantie behoorlijk verpesten. Nu deze rups steeds verder oprukt in Nederland en de meeste campings dichtbij een bos liggen, zijn er steeds meer mensen met klachten.

De oplossing bij jeuk en uitslag

Wanneer u last hebt van klachten, kunt u het beste onderstaande stappen volgen:

  • Strip de huid met duct tape of een andere sterke plakband
  • Spoel uw huid af
  • Niet krabben; dit verergert de klachten en kan zorgen voor infecties
  • Gebruik een verzachtende, verkoelende gel of crème
  • Wanneer ernstige huidklachten aan blijven houden, is het verstandig contact op te nemen met uw huisarts.

ESE International biedt u een direct verkoelende oplossing. In ons assortiment treft u namelijk een breed scala aan producten die helpen tegen jeuk en huiduitslag. Met name door de verkoelende werking, zal de jeuk en uitslag direct minder worden.

Betaalbare middelen die werken bij overlast van de processierups

ESE International biedt u de oplossing bij verlichting van uitslag van jeuk. Bekijk hieronder enkele goed werkzame producten.

 

Uitgelicht: Röwo Sportgel 100 ml

Wanneer u last heeft van jeuk, kunt u de gel op de huid aanbrengen en de verkoelende elementen treden gelijk in werking.

De gel bevat uitsluitend natuurlijke stoffen waaronder arnica, kamille, echinaca en menthol in de vorm van Japanse muntolie. Tevens is de gel vetvrij en trekt diep in de huid in wat de gel zeer aangenaam maakt om te gebruiken.

Middelen tegen jeuk direct bestellen

Een oplossing? Bestel direct uw producten tegen klachten van de processierups. Wanneer u een bestelling plaatst op werkdagen voor 15:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo heeft u snel uw middelen in huis voor verkoeling en verlichting bij jeuk en uitslag door de processierups. Ook verzenden wij uw bestelling gratis boven de € 50,- ex BTW. Heeft nog verder vragen? Of wilt u meer informatie? Via onze livechat kunt op werkdagen tussen 08:00 – 17:00 uur uw vraag stellen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Of neem direct contact met ons op via 040-2553700.

ESE International is uw totaalleverancier op het gebied van Evacuatie, Bedrijfshulpverlening en EHBO.