F.A.Q.

Hieronder vindt u meer informatie omtrent verzenden, betalen en retourneren. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld. Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer weten over onze producten? Neem gerust contact op met ESE International. Ons team helpt u graag verder.

Deze betaalmethode is alleen bestemd voor bedrijven. Wanneer u kiest voor betalen op factuur, dan ontvangt u een factuur per e-mail. De betalingstermijn is 30 dagen.
U kunt online betalen met:
  • iDeal
  • Klarna
  • Paypal
  • Creditcard
  • Visa
  • Mastercard

Onze prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. (9% & 21%). Prijswijzigingen zijn voorbehouden en worden direct doorgevoerd. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Levering geschied binnen 3 werkdagen, mits de producten voorradig zijn.

U ontvangt een Track & Trace link per e-mail.

Bij een bestelling boven de € 60,00 altijd gratis bezorging.
Bij een bestelling minder dan € 60,00 zullen wij € 7,25 in rekening brengen.
Wanneer u kiest voor afhaling, kunt u uw bestelling kosteloos afhalen in ons magazijn in Veldhoven.
Het gaat bij alle bovengenoemde bedragen om een bedrag excl. BTW.

Voor België en Duitsland geldt:

Bij een bestelling boven de € 60,00 altijd gratis bezorging.
Bij een bestelling minder dan € 60,00 zullen wij € 9,95 in rekening brengen.
Het gaat bij bovengenoemde bedragen om een bedrag excl. BTW.

U ontvangt een Track & Trace link per E-mail.

Op alle leveringen in overige landen buiten Nederland, België en Duitsland worden altijd vervoerskosten berekend. Betalingen dienen plaats te vinden binnen 30 dagen na factuurdatum. Reclameringen dienen schriftelijk binnen 14 dagen na factuurdatum in ons bezit te zijn. Alle te maken invorderingskosten zijn voor rekening van de nalatige partij.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

LET OP: dit geldt niet voor hygiëneproducten, zoals mondkapjes, anti epidemie kits en protection kits. Deze mogen niet geretourneerd worden.

U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Retouradres:

ESE International
Habraken 2331
5507 TK Veldhoven
Nederland

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@ese-int.nl

Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.