• Gratis bezorging vanaf €150,-
  • Binnen 3 werkdagen bezorgd
  • Volgens de Oranje Kruis Richtlijnen
  • Advies op maat

Visie

Sinds 1995 biedt ESE International de juiste oplossing op het gebied van evacuatie, bedrijfshulpverlening en EHBO.

Missie

ESE International is dé totaalleverancier op het gebied van evacuatie, bedrijfshulpverlening, EHBO en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Door onze know-how van de huidige en potentiële markten, zijn wij in staat u een professionele oplossing te bieden. Door de eigen productie van verbandmiddelen (Quick), verbandtrommels, rugtassen, BHV kasten en brancards én daarnaast de importeursrechten van de Evac+Chair en Plum, zijn wij in staat u altijd een hoge kwaliteit en een juiste prijs te bieden!

 


MVO & printen verbandtrommels

Tegenwoordig zoeken bedrijven actief naar innovatieve oplossingen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren, zo ook wij van ESE International. Zo printen wij onze verbandtrommels met een revolutionaire single-pass inkjetprint. Deze methode biedt milieuvoordelen in vergelijking met traditionele druktechnieken, bijvoorbeeld een vermindering van afval- en hulpbronnenverbruik.

Er wordt maar liefst een 95% lager inktverbruik gerealiseerd vergeleken met traditionele printmethoden. Daarnaast is er sprake van minder materiaalverspilling en verhoogde efficiëntie. Er is een mogelijkheid om op een breed scala aan materialen te printen, van karton tot glas, plastic, nitril en metaal. En dit allemaal zonder onderdelenwijzigingen.

 


Samenwerking met Ergon

Bij ESE International vinden we het erg belangrijk om werkgelegenheid te bieden aan mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt.

Daarom zijn een aantal mensen bij ons op de werkvloer gedetacheerd via Ergon en werken wij daarnaast samen met hen aan het assembleren van producten. Wanneer het van beide kanten goed bevalt bieden wij de mensen een arbeidsovereenkomst. Dit allemaal met begeleiding en ondersteuning van Ergon.

Ergon is een sociale werkplaats in de regio Eindhoven waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn.

 

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

ESE International is gecertificeerd door het SBB als erkend leerbedrijf. Hiermee garanderen wij studenten een goede stageplaats of afstudeermogelijkheid binnen ons bedrijf. Zowel studenten van de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) als de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) kunnen bij ons terecht.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft als doel het beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen te brengen. Ze maken samen afspraken over de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt.

 

 

 

 

 


Onze klanten

 

 

 


ISO-9001:2015 Gecertificeerd

ISO9001Met een ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagementsysteem heeft het management de instrumenten in handen om het bedrijf optimaal te leiden.

De norm is compatibel met andere internationaal erkende normen zoals de ISO 14001, VCA, HACCP, GMP, BRC, etc

 

 

 

 


KIWA NCP certificering

Met de KIWA NCP certificering voor jaarlijks en uitgebreid onderhoud blustoestellen en slangsystemen (REOB 3.0) kunnen wij onderhoudswerkzaamheden aan uw blustoestellen uitvoeren.

Ook draagbare blustoestellen en brandslanghaspels met vormvaste slang.