• Gratis bezorging vanaf €150,-
  • Binnen 3 werkdagen bezorgd
  • Volgens de Oranje Kruis Richtlijnen
  • Advies op maat

Visie

Sinds 1995 biedt ESE International de juiste oplossing op het gebied van evacuatie, bedrijfshulpverlening en EHBO.

Missie

ESE International is dé totaalleverancier op het gebied van evacuatie, bedrijfshulpverlening, EHBO en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Door onze know-how van de huidige en potentiële markten, zijn wij in staat u een professionele oplossing te bieden. Door de eigen productie van verbandmiddelen (Quick), verbandtrommels, rugtassen, BHV kasten en brancards én daarnaast de importeursrechten van de Evac+Chair en Plum, zijn wij in staat u altijd een hoge kwaliteit en een juiste prijs te bieden!

Samenwerking

Bij ESE International vinden we het erg belangrijk om werkgelegenheid te bieden aan mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt. Daarom zijn een aantal mensen bij ons op de werkvloer gedetacheerd via Ergon en werken wij daarnaast samen met hen aan het assembleren van producten. Ergon is een sociale werkplaats in de regio Eindhoven waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn.

Onze klanten

 

 

 

ISO-9001:2015 Gecertificeerd

Met een ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagementsysteem heeft het management de instrumenten in handen om het bedrijf optimaal te leiden.

De norm is compatibel met andere internationaal erkende normen zoals de ISO 14001, VCA, HACCP, GMP, BRC, etc
ISO9001

 

KIWA NCP certificering

Met de KIWA NCP certificering voor jaarlijks en uitgebreid onderhoud blustoestellen en slangsystemen (REOB 3.0) kunnen wij onderhoudswerkzaamheden aan uw blustoestellen uitvoeren.

Ook draagbare blustoestellen en brandslanghaspels met vormvaste slang.