Navullingen

Kies de juiste navulling voor uw EHBO koffer

Moet uw EHBO koffer worden aangevuld? Kies dan voor de juiste navullingen voor uw verbandtrommel. U hoeft niet uw volledige EHBO koffer te vervangen, alleen de inhoud. Zo kan het dus sneller en voordeliger zijn om uw EHBO koffer up-to-date te houden, zeker als u meerdere verbandtrommels moet aanvullen.

Wat voor navullingen zijn er mogelijk?

Er bestaan complete sets of losse materialen, zoals verbandmiddelen, pleisters, diverse gaaskompressen en steriele verbanden. Ook handige materialen zoals scharen, een pincetten, mondmaskers en ontsmettingsmiddelen zijn vanzelfsprekend los verkrijgbaar.

Tip: Plaats de speciale sticker in de buurt van uw verbandtrommel om precies te zien welke materialen er in uw verbandtrommel behoren te zitten. Zo kunt u snel en duidelijk zien wat u moet aanvullen om uw EHBO-koffer weer compleet te maken. Een complete verbanddoos geeft de BHV’er alles in handen om de juiste hulp te kunnen verlenen bij calamiteiten.

Voordelen

Uw EHBO koffer weer klaar voor gebruik
Voldoende hulpmiddelen voorhanden
Weer jaren vooruit met een nieuwe houdbaarheidsdatum
Bespaar tijd met een snelle vervanging
Voordelige oplossing
Groot assortiment navullingen beschikbaar

Een werkgever is verplicht om het bedrijf te voorzien van voldoende (EHBO) materialen.

De inhoud van de EHBO koffer(s) moet dan ook gecontroleerd worden op houdbaarheidsdatum en worden vervangen / bijgevuld wanneer nodig.

Voorbeelden

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de inhoud voor verbandtrommels en EHBO koffers.

Gemakkelijk en sneller navullen

Heeft u regelmatig te maken met het vervangen van materialen van uw verbandkoffers? Dan biedt het Quick systeem wellicht uitkomst. Deze gebruiksvriendelijke verbandtrommel is voorzien van 4 aparte modules. Elke module is verzegeld. U ziet direct welke modules met verbandmiddelen zijn gebruikt wanneer de verzegeling is verbroken. U kunt met de Quick losse modules uw EHBO koffer weer snel aanvullen, zodat u weer een volledige verbandkoffer heeft. Zo bespaard u onnodige kosten op een volledige navulling en kunt u sneller zien of uw EHBO koffer nog up-to-date is.

Waarom kiezen voor Quick verbandmiddelen?

De kleuren van de verpakkingen van onze verbandmiddelen zijn onderverdeeld in drie kleuren, namelijk: rood, oranje en groen. In de rode verpakkingen zitten de steriele producten verpakt, deze komen direct op de huid. De (wond)snelverbanden en watten hebben een oranje verpakking. Daarnaast hebben we ook nog de groene verpakkingen, waarin de windsels / zwachtels verpakt zitten. Door middel van het gebruik van de kleurenwijzer, is het gelijk duidelijk welk verbandmiddel u nodig heeft voor welke verwonding. U draait de schijf van de kleurenwijzer naar de juiste verwonding die zichtbaar is op de buitenste ring. Dan ziet u in de kleurenwijzer de kleur die overeenkomt met de kleur van de verpakking van de verbandmiddelen. Zo is het, ook in stressvolle situaties, meteen duidelijk wat te doen!

Vrijblijvend advies nodig? Neem contact op

Wilt u advies of meer informatie over onze oplossingen voor navullingen van uw EHBO koffers? Neem vandaag nog contact met ons op. ESE International helpt u graag verder. Als totaalleverancier op het gebied van evacuatie, bedrijfshulpverlening en EHBO, zijn wij uw partner voor het leveren van navullingen voor verbandtrommels.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, vrijblijvend advies of maatwerk voor uw onderneming.