Nieuwe Evac+Chair: 800 NARROW

Nieuwe Evac+Chair: 800 NARROW

De Evac+Chair 800 NARROW is onze nieuwste evacuatiestoel. Uitvoerig getest, aangepast, verbeterd, getest. Er is veel tijd, aandacht en energie besteed aan het werken met eindgebruikers. Hun feedback werd gebruikt om deze Evac Chair zo praktisch mogelijk te maken. In opgevouwen positie neemt deze Evac+Chair weinig ruimte in beslag. De afmetingen zijn geschikt voor standaard reddingsvoertuigen, brandweerwagens en ambulances.

Deze stoel is smal genoeg om passagiers uit een vliegtuig te halen. De afmetingen houden rekening met de beperkte ruimte tussen de stoelen van de passagiers. De afdaling van een steile vliegtuigvlucht vindt plaats op een gecontroleerde en veilige manier met de ski’s en glijriemen. De speciaal ontworpen handgreep aan de voorzijde vergemakkelijkt het manoeuvreren en tillen. In combinatie met de draagbeugel is de stoel eenvoudig te verplaatsen. De stoel is simpel te bedienen, zelfs in de positie met vier wielen. De zachte kunststof zitting en de hoofdsteun zijn gemakkelijk te reinigen en te reinigen.