Meer zelfvertrouwen in geval van calamiteiten

In geval van calamiteiten snel handelen met meer zelfvertrouwen

Een incident komt altijd onverwacht en u wordt er niet dagelijks mee geconfronteerd. Bent u een onervaren hulpverlener of omstander in geval van een calamiteit of wellicht heeft u zelfs al jaren een BHV-certificaat, maar heeft u er nog nooit gebruik van hoeven maken. Om u een extra steuntje in de rug te geven in geval van een noodsituatie en calamiteiten is er de Resc-Q-Assist EHBO koffer. Zelfs als u nog niet ervaren bent is de Resc-Q-Assist dé oplossing om u meer zelfvertrouwen te geven in lastige situaties!

Wat is de Resc-Q-Assist EHBO koffer?

In het geval van een calamiteit of ongeluk op de werkvloer, of in het bedrijfspand waar u werkt, is tijd erg cruciaal. Hulpdiensten zijn onderweg en het is aan u de taak om eerste hulp te verlenen.

Toch, omdat u dit waarschijnlijk niet dagelijks doet kan het u vragen oproepen: wat moet ik doen bij een ernstige snijwond? Welke hulpmiddelen heb ik nodig wanneer iemand lelijk is gevallen? Hoe moet ik iemand behandelen die een bijtende stof in zijn of haar ogen heeft gekregen? Wanneer u dit eerst uit – of na moet zoeken kan dit veel vertraging opleveren; iets dat u liever niet wil.

De Resc-Q-Assist EHBO koffer is een speciaal ontwikkeld eerste hulpsysteem, dat u als hulpverlener de weg wijst tijdens een ongeval. Met eenvoudige criteria helpt de Resc-Q-Assist EHBO koffer u de juiste diagnose te stellen en geeft vervolgens aanwijzingen welke hulpmiddelen er gebruikt dienen te worden om het slachtoffer te behandelen.

Hoe werkt de Resc-Q-Assist EHBO Koffer?

Om u als eerste hulpverlener letterlijk de weg naar de juiste hulp te wijzen, bevat de Resc-Q-Assist EHBO koffer een kleurenwijzer, die laat zien wat u moet doen bij welke calamiteit.

De kleuren op de kleurenwijzer corresponderen met de kleuren op de verpakkingen in de EHBO koffer, zodat u in een oogopslag kunt zien welke handelingen u moet verrichten. U volgt simpelweg het EHBO stappenplan op de instructiewijzer van buiten naar binnen.

De voordelen van de Resc-Q-Assist EHBO koffer

  • Altijd de juiste hulp kunnen bieden door duidelijke instructies;
  • Zowel ervaren als onervaren hulpverleners kunnen ermee werken;
  • Georganiseerde en overzichtelijk EHBO koffer voor snel moeten handelen;
  • Voldoet aan de strengste eisen op het gebied van hulpverlening;
  • In een noodsituatie wordt er kostbare tijd bespaard;
  • Effectief en gebruiksvriendelijk;
  • Beschikbaar in 3 verschillende afmetingen en 2 kleuren;
  • De EHBO koffer is gemaakt van stevige materiaal
  • Geheel vrijblijvende offerte en advies op maat voor uw organisatie!

Voor wie is de Resc-Q-Assist EHBO koffer?

Dat antwoord is in feite simpel: voor iedereen die te maken krijgt met het verlenen van eerste hulp. Staat veiligheid voorop binnen uw organisatie, instelling of vereniging? Informeer dan naar de mogelijkheden van de Resc-Q-Assist koffer.

In de praktijk

Meer informatie over de Resc-Q-Assist EHBO koffer

Wilt u meer weten over de Resc-Q-Assist EHBO-koffer? Neem dan gerust contact met ons op. Naast advies over het gebruik van deze EHBO koffer, is het ook belangrijk dat de koffers van de juiste en voldoende inhoud zijn voorzien. Onderhoud is dus zeer raadzaam. Ook dit kan ESE International voor u verzorgen, zodat u goed voorbereid bent op ongelukken en noodsituaties.