Contact

ESE International webshop behaalt het Webshop Keurmerk

[vc_row content_placement=”middle”][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

ESE International aangesloten bij Webshop Keurmerk

Met trots kunnen wij u mededelen dat de webshop van ESE International het Webshop Keurmerk heeft behaald! Naast ons uitgebreide assortiment aan producten op het gebied van bedrijfshulpverlening, eerste hulp en evacuatie, profiteert u als klant van een aantal voordelen als u online in onze webwinkel uw producten aanschaft. Graag vertellen we u hier meer over![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]Ese International webshop behaalt het Webshop Keurmerk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Veilig en vertrouwd online aankopen doen bij ESE International

Vandaag de dag doen steeds meer mensen hun aankopen online. Het is gemakkelijk, snel en het scheelt vaak veel tijd. Echter wilt u als consument uiteraard zeker weten dat u te maken heeft met een betrouwbare partij waar u online uw aankopen doet.

U wilt zeker weten dat bestellingen aankomen, dat betalingen veilig worden verwerkt en er een helder en passend retourbeleid is. Om hier toezicht op te houden, is het Webshop Keurmerk in het leven geroepen. Stichting Webshop Keurmerk is het grootste erkende keurmerk van Nederland van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.

De Stichting maakt inzichtelijk waar een product of dienst aan moet voldoen om het keurmerk te mogen voeren en controleert of het product of een dienst dat het keurmerk voert ook daadwerkelijk aan de eisen voldoet. Op deze wijze weet u als consument dat u te maken heeft met een betrouwbare webwinkel, met producten en diensten van de allerbeste kwaliteit.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Uw voordelen

Bij ESE International werken we dagelijks hard om ons assortiment en onze dienstverlening de allerhoogste standaard te geven. Wat nu dus beloond is met de prachtige certificering van het Webshop Keurmerk! Graag zetten we voor u op een rijtje welke voordelen er voor u als consument aan het Webshop Keurmerk zitten als u in onze webshop winkelt:

  • Het Webshop Keurmerk is onafhankelijk;
  • Onze webshop is gekeurd en voldoet aan strenge eisen van Europese wetgeving;
  • Transparante klantbeoordelingen voor iedereen inzichtelijk;
  • 14 Dagen om uw retour aan te melden;
  • Strenge controle op naleven eisen Keurmerk.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Veiligheid en betrouwbaarheid voorop bij ESE International!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Contact[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Naast veiligheid op het gebied van bedrijfshulpverlening en evacuatie, vinden wij de veiligheid rondom winkelen op het internet meer dan belangrijk. Bij ESE International weet u door het Webshop Keurmerk dat u veilig online aankopen kunt doen. We nodigen u dan ook van harte uit eens een kijkje te nemen in ons assortiment. Van BHV materialen, tot aan evacuatiestoelen, tot aan pleisters en verbanddozen.

Wij zijn totaalleverancier op het gebied van veilig evacueren en ook voor uw organisatie hebben we altijd een passende oplossing. Meer weten over het Webshop Keurmerk of heeft u vragen over onze online assortiment? Neem dan gerust contact met ons op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Overig nieuws

Snel en veilig evacueren met een vluchtladder

Snel en veilig evacueren met een vluchtladder

Bij brand in een woning of gebouw moet u snel en veilig kunnen vluchten. De...

De voordelen van een megafoon

De voordelen van een megafoon

Goed verstaanbaar zijn voor een grote groep mensen? Dan is de megafoon een uitstekende oplossing!...

Met een AED worden levens gered

Met een AED worden levens gered

Het levensreddende belang van een AED In dit blog geven we u meer informatie over...