Waarom kiezen voor de beste EHBO materialen en verbandmiddelen?

De juiste EHBO materialen en verbandmiddelen: een must voor u en iedereen in uw werkomgeving

In hoeverre is uw bedrijf goed voorbereid op kleine ongevallen en verwondingen? Weet iedereen waar de EHBO koffer staat? En zo ja: is deze altijd goed gevuld of ontbreken er regelmatig spullen? We leggen het belang hiervan graag uit.

Waarom zijn goede materialen zo belangrijk?

In ieder bedrijf kan een ongeluk gebeuren. Hopelijk krijgt u nooit te maken met zware bedrijfsongevallen met ernstig letsel (of erger) tot gevolg. Gelukkig is de kans hierop ook niet zo groot, zeker niet als iedereen er van doordrongen is hoe belangrijk veilig werken is. Je zou kunnen zeggen dat veilig werken op de werkvloer plaatsvindt, maar goede EHBO materialen en verbandmiddelen spelen hierin een belangrijke rol.

De kans op een ongelukje met kleine verwondingen is echter vele malen groter. Wilt u hier goed op voorbereid zijn? Of denkt u dat ’t wel mee zal vallen? Dat er in uw onderneming niets gebeurt? Die kans bestaat, maar hoe erg zou het zijn als er wél iets gebeurt? Als iemand in het bedrijf vervolgens wel de beste eerste hulp zou kunnen verlenen, maar de juiste spullen niet aanwezig zijn? Met de EHBO materialen van ESE International bent u voorbereid op elk ongelukje. Uw medewerker, klant of bezoeker krijgt snel precies die zorg die nodig is. Achteraf zult u blij zijn met uw keuze, met uw aanschaf van bijvoorbeeld een degelijk, betrouwbaar en complete EHBO koffer.

Investeren in mensen en een veilige werkomgeving

U investeert in zowel uw medewerkers als in uw klanten, in opleidingen, in apparatuur, in de inrichting van werkruimtes, in communicatie en in een goede verstandhouding. Als u uw medewerkers en klanten waardeert, dan merken ze dat. Dit betaalt zich in principe altijd uit. In het verlengde hiervan wordt toch nog wel eens vergeten hoe belangrijk veiligheid is. De meeste bedrijven hebben natuurlijk keurig EHBO materialen en verbandmiddelen in huis! ESE International levert diverse EHBO artikelen, zowel in mooie, handige, degelijke en complete koffers, maar ook losse inhoud van een verbandtrommel.

Levering en controle van EHBO materialen en verbandmiddelen

ESE International is niet alleen een aansprekende partij voor levering van EHBO artikelen, maar ook voor controle van door u aangeschafte producten. U kunt bijvoorbeeld met ons afspreken dat we jaarlijks al uw EHBO spullen controleren. Onze speciaal opgeleide controleurs bezoeken u dan en beoordelen de koffer zowel op vuil en stof, als uiteraard de inhoud. Zijn de gaaskompressen al oud en wellicht niet meer steriel? Wij raden u aan ze te vervangen. Zijn sommige verbanden en pleisters nog maar in kleine aantallen aanwezig? Wij zorgen ervoor dat ze weer aangevuld worden. U heeft zelf geen omkijken naar deze jaarlijkse controle. Omdat hij in onze agenda staat, nemen wij contact met u op als het weer tijd wordt voor een check-up. U kunt zich helemaal focussen op de bedrijfsprocessen, ESE International garandeert een jaarlijkse update van uw EHBO materialen en verbandmiddelen.

Meer informatie nodig? Wilt u een oplossing voor uw bedrijf? Neem gerust contact op met het team van ESE International. Wij helpen u graag verder.

 

EHBO materialen en verbandmiddelen