Resc-Q-assist

Extra bescherming met de Quick Protection Kit voor BHV’ers

Voor onderweg en op locatie:
Extra bescherming met de Quick Protection Kit voor de BHV’er

De Quick Protection Kit biedt extra bescherming in deze tijd. Deze standaard kit biedt reinigende handgel, 1,5 meter hesje, alcoholpads, vinyl handschoenen en mondmaskers. Uitermate geschikt voor op locatie en onderweg.

De Quick Protection Kit is handig voor u als BHV’er om binnen handbereik te hebben. Een ongeluk zit in een klein hoekje en u moet als BHV’er snel kunnen schakelen. De beschermingsmiddelen zitten in een tasje die u gemakkelijk aan de broekriem kunt bevestigen. Zo heeft u de handen vrij voor een EHBO koffer of andere zaken.

Ook bij calamiteiten snel en veilig hulp verlenen

Wanneer er een calamiteit ontstaat moet u of de BHV’er snel kunnen schakelen en hulp kunnen verlenen. Maar dan wel met extra beschermingsmiddelen die het hulp verlenen makkelijker maakt. Snel handen kunnen reinigen of handschoenen aantrekken bij een ongeval zodat u kunt handelen op een veiligere wijze. Ook kunt u het slachtoffer voorzien van een mondmasker en uzelf met het 1,5 meter hesje voor herkenbaarheid (van een veilige afstand).

Op kantoor, terrein, onderweg of in hogere gebouwen kan een calamiteit zo ontstaan. Wanneer iemand niet zelfstandig de trappen af kan en de lift niet mag worden gebruikt, wordt een Evac Chair evacuatiestoel ingezet. Ook kunt u hierbij de de Quick Protection Kit gebruiken gebruiken en de beschermingsmiddelen toepassen. Snel schoonmaken van materialen, uzelf en andere voorzien van reinigende handgel en het mondmasker kunt u gebruiken wanneer nodig. Bijvoorbeeld als u geen voldoende afstand kunt houden.

Quick 1 persoons protection kit

 • Tube 80 ml reinigende handgel
 • Veiligheidshesje oranje 1,5 meter afstand
 • 8 alcohol pads
 • 1 paar vinyl handschoenen
 • 2 non-woven mondkapjes

Wij bieden ook een 4 persoonskit aan. Deze heuptas heeft 20 alcohol doekjes, 4 paar vinyl handschoenen en 8 non-woven maskers.

De voordelen van de Quick Protection Kit

 • Altijd beschermingsmiddelen binnen handbereik
 • Bescherm uzelf en andere tegelijk
 • Handig in gebruik
 • Ook als 4 persoons Kit heuptas verkrijgbaar
 • Snelle levering
 • Maatwerk en personalisatie mogelijk
 • Stel uw eigen Protecion Kit samen
 • Meer beschermingsmiddelen uit voorraad leverbaar

Quick 4 persoons protection kit

Maatwerk nodig? Meer informatie? Neem vandaag nog contact op.

Wilt u een andere samenstelling voor de Quick Protection Kit? Wij helpen u graag met meer mogelijkheden. Zoals; een ander kleur hesje, soort tasje of rugzak en inhoud. Of wat dacht u van eigen samengestelde eigen beschermingskit voor uw bedrijf. Neem contact met ESE International op voor meer informatie en de mogelijkheden. U kunt ons elke werkdag bereiken via 040-2553700 Of vul het onderstaande contactformulier in, wij reageren vervolgens zo spoedig mogelijk terug.

Meer beschermingsmiddelen nodig of een offerte op maat wat geheel is afgestemd op uw organisatie? Wij helpen u graag verder.