Op vakantie met de auto_ Ga goed voorbereid op reis

Op vakantie met de auto of camper? Ga goed voorbereid op reis ten tijde van COVID-19!

Gaat u op vakantie met de auto of camper of maakt u een langere rit in het binnen- en buitenland? Ga goed voorbereid op weg! Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en een goed uitgeruste verbanddoos is dan ook een pré. Het is dan zeker raadzaam om, ook in tijden van Covid-19, een EHBO koffer binnen handbereik te hebben, zodat u snel en veilig hulp kunt bieden. Kies voor een EHBO koffer die ook extra beschermingsproducten bevat, zoals reinigende handgel en andere handige beschermingsproducten. ESE International biedt dé oplossing voor het hygiënisch handelen bij een calamiteit tijdens uw vakantie met de auto of camper. Wel zo veilig voor u als voor diegene die u hulp biedt.

EHBO Koffer in de auto verplicht? Ja!

Wist u dat de aanwezigheid van een EHBO Koffer in de auto verplicht is? In diverse landen is dat zeker het geval, zoals in België, Bulgarije, Duitsland, Estland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Turkije, Oekraïne, Oostenrijk, Roemenië, Rusland, Servië en Montenegro, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Macedonië en Wit-Rusland. We raden u aan om altijd een verbandkoffer in de auto te hebben, zodat wanneer u hulp moet bieden of zelf hulp nodig heeft dit direct kunt doen, waar u zich ook bevindt.

De oplossing: Een extra goed gevulde verbandtrommel

ESE Internationaal heeft een speciale verbandtrommel samengesteld. Naast de materialen die u in een goed uitgeruste EHBO koffer mag verwachten zoals, verbandmiddelen en andere handige materialen, beschikt de koffer ook over diverse (beschermings-) materialen zoals:

  • Reinigende handgel
  • Alcohol pads
  • Mondmaskers
  • Vinyl handschoenen
  • Hechtpleisters
  • Mitella
  • Vingertoppleister
  • Pleisterstrips
  • En meer

Quick auto verbandtrommel extra gevuld

Meer informatie nodig? Neem contact op

Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen? Bestel vandaag nog de extra gevulde verbandtrommel voor in de auto in onze webshop. Plaats uw bestelling voor 15:00 uur, dan wordt uw pakket dezelfde werkdag nog verzonden. Meer weten? Neem telefonisch contact met ons op via 040-2553700. Andere veiligheidsproducten nodig? Bekijk ons uitgebreide assortiment veiligheidsproducten en andere beschermingsmiddelen. ESE International is uw totaalleverancier en biedt de juiste oplossing op het gebied van Evacuatie, Bedrijfshulpverlening en EHBO.