Controle en Onderhoud

Is uw EHBO koffer nog volledig?

Voorkom ernstige gevolgen bij incomplete EHBO koffer

Laat u uw EHBO koffers regelmatig controleren? Weet u de huidige staat van uw verbanddoos? En heeft uw verbandtrommel nog steeds de juiste en volledige inhoud?

In geval van nood en calamiteiten moeten we snel kunnen schakelen en hebben we de juiste EHBO materialen nodig. Daarom moet uw EHBO koffer altijd goed gecontroleerd en schoon zijn. Wanneer u hulp moet verlenen wilt over de juiste materialen beschikken. Of het nu gaat om een pleister, verbandmiddelen, mitella of een coldpack om direct kneuzingen te kunnen koelen. Zorg dat uw EHBO koffer compleet en actueel is zodat u de juiste hulp kunt bieden in geval van een calamiteit.

Een EHBO koffer is verplicht

Alle bedrijven zijn volgens de Arbowet verplicht om een EHBO koffer binnen handbereik te hebben, om snel eerste hulp te kunnen verlenen. Is de houdbaarheidsdatum van de inhoud van uw EHBO koffer niet verstreken? Zijn de steriele producten, zoals reinigingsalcohol, steriele gaasjes, kompressen en wondverband nog niet over de datum? Niet voldoende aanwezige verbandmiddelen kan zorgen voor een boete. De inhoud moet na elk gebruik worden aangevuld.

Nog belangrijker is dat uw medewerkers goed geholpen kunnen worden door een BHV’er met de juiste EHBO materialen in geval van een calamiteit.

Zorg dat u en uw bedrijf goed zijn voorbereid, een ongeluk(je) zit immers in een klein hoekje.Is uw EHBO koffer nog volledig?

Leveren, controleren en aanvullen

Wilt u een oplossing voor de controle van uw EHBO koffers en materialen? ESE International is uw aanspreekpunt voor het leveren, controleren en aanvullen van uw EHBO middelen. Onze specialisten zorgen voor een up-to-date EHBO koffer die aan de laatste richtlijnen voldoet, zoals;

  • reinigen van de verbandtrommel
  • controleren van de oude inhoud
  • aanvullen van de verbandtrommel
  • aanbrengen van de controlesticker

Zo bent u verzekerd van goed onderhoud en een volledige EHBO koffer in uw organisatie. U kunt ook direct uw verbanddoos inhoud kopen in onze webshop.

Neem contact op voor controle en onderhoud van uw EHBO materiaal

ESE International is totaalleverancier op het gebied van Evacuatie, Bedrijfshulpverlening en EHBO. Wij helpen u graag met vrijblijvend advies voor uw organisatie voor een veilige werkomgeving en oplossingen in geval van calamiteiten en nood. Via onze livechat kunt op werkdagen tussen 08:00 – 17:00 uur uw vraag stellen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Of neem direct contact met ons op via 040-2553700.

 

controleren en onderhoud aan uw EHBO koffer