Beschermingsmiddelen

Zorg voor voldoende beschermingsmiddelen

Gebruik beschermingsmiddelen voor een goede hygiëne

Beschermingsmiddelen zorgen voor een betere hygiëne op het werk en thuis. De juiste producten inzetten is dus een pré. Niet alleen voor u zelf, natuurlijk ook voor uw medewerkers, gezin en uw directe omgeving. We moeten extra bewust zijn dat we ons aan de geldende regels houden en dat we het voor onze omgeving makkelijk maken om de hygiëne en veiligheid te verbeteren. Handen desinfecteren, 1,5 meter afstand houden en gezond verstand gebruiken zijn de instructies die we ook moeten naleven.

ESE International is de totaalleverancier op het gebied van Evacuatie, Bedrijfshulpverlening en EHBO en biedt beschermingsmiddelen aan die helpen u en uw omgeving veiliger te maken. Zorg voor voldoende voorraad zodat u niet zonder beschermingsmiddelen komt te zitten. In dit blog vertellen we u meer over onze oplossingen voor beschermingsmiddelen, zowel op de werkplek als voor thuis.

Maak gebruik van pictogrammen

Pictogrammen zorgen ervoor dat we direct herkennen wat we moeten doen. Zo kunnen uw klanten, medewerkers en relaties  in één oogopslag instructies opvolgen. Afstand houden, niet roken, geen doorgang, handen desinfecteren. Het zijn een aantal belangrijke voorbeelden. Zo kunt u eenvoudig een veiligere omgeving creëren met een duidelijke boodschap. Onze pictogrammen zijn in diverse formaten en kleuren beschikbaar. Ook bieden wij stickers aan, welk u gemakkelijk weer kunt verwijderen als deze niet meer nodig zijn.

Kies voor de juiste oplossingen bij mondmaskers

In de huidige omstandigheden wordt het gebruik van mondkapjes sterk aangeraden. Wellicht op termijn zelfs verplicht. Velen gebruiken al een mondkapje en dit wordt dan ook steeds meer geaccepteerd in onze maatschappij. Op de werkvloer, in de supermarkt, in de thuiszorg.

Hiernaast treft u een overzicht van diverse oplossingen die mensen gebruiken om zichzelf en anderen te beschermen. Echter blijkt dus ook dat niet alles even goed werkt als beschermingsmiddel.  Wilt u in uw bedrijf of omgeving men voorzien van het juiste mondkapje? Zorg voor voldoende voorraad, zodat u altijd mondkapjes voorhanden heeft.

Groot assortiment beschermingsmiddelen

Onze handige beschermingsmiddelen bieden hulp bij persoonlijke bescherming en hygiëne, ook voor op kantoor en de werkvloer. We hebben een speciale categorie samengesteld met beschermingsmiddelen die kunnen helpen bij de verbetering van de hygiene en veiligheid in het huidige klimaat. Beschermingsmiddelen zoals:

 • Antibacteriële (hand-) gel
 • Pictogrammen
 • Reinigingsmiddelen
 • Balieschermen
 • Veiligheidshesjes
 • Desinfectiezuilen
 • Mondkapjes
 • Nitrile handschoenen
 • Reinigingsalcohol
 • En meer

Door het huidige klimaat ten tijde van COVID-19 is er een grote behoefte aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Zorg dat u voldoende voorraad heeft!

Handig voor onderweg

ESE International heeft een speciale protection kit samengesteld. Zo bent u altijd voorbereid! Bent u onderweg of reist u veel? Of bent u BHV’er en wilt u voorbereid zijn op onvoorziene situaties? De Quick protection kit biedt uitkomst. Zo kunt u snel uw handen desinfecteren en mondkapje opdoen waar nodig. Ook handig voor uw personeel dat veel buiten werkt of voor in de auto of camper!

Inhoud:

 • Tube 80 ml handgel
 • Veiligheidshesje oranje 1,5 meter afstand
 • 8 alcohol pads
 • 1 paar vinyl handschoenen
 • 2 non-woven mondkapjes

Protection kit

 

Maatwerk nodig? Meer informatie?

Heeft u een oplossing op maat nodig? Of wilt u meer informatie? Via onze livechat kunt op werkdagen tussen 08:00 – 17:00 uur uw vraag stellen. Het team van ESE International helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op via 040-2553700.

Hygiene emmer
Alcohol houdende doekjes
Zorg voor voldoende beschermingsmiddelen zuil