skip to Main Content
info@ese-int.nl | +31 (0) 40 255 3700 | ESE International B.V.
Login     Registreren    
Resc-Q-Assist: De Gebruiksvriendelijke EHBO Koffer

Resc-Q-Assist: de gebruiksvriendelijke EHBO koffer

Gebruiksvriendelijke EHBO koffer nodig? Kies voor de Resc-Q-Assist

Een brand, een collega die zich heeft verwond of lang vast heeft gezeten in de lift: het zijn zomaar situaties waarbij een BHV’er moet optreden. Vandaag de dag wordt het belang van een goed georganiseerde bedrijfshulpverlening steeds duidelijker zichtbaar. Om het bedrijfshulpverleners makkelijker te maken en een extra steun in de rug te bieden, heeft ESE International de Resc-Q-Assist EHBO koffer ontwikkeld: een EHBO koffer die letterlijk de weg naar de juiste hulp wijst!

De Resc-Q-Assist EHBO koffer biedt zekerheid in onzekere situaties

We realiseren het ons eigenlijk maar te weinig: de BHV’er heeft een belangrijke functie binnen bedrijven. Vaak is het de persoon die als eerste ter plaatse is als er zich een ongeval voordoet. De bedrijfshulpverlener beoordeelt in dat geval de situatie en gaat direct over tot handelen. In die zin is de verantwoordelijkheid ook groot: de BHV’er heeft een voorpostfunctie van de professionele hulpverlener (denk aan ambulancepersoneel, brandweer of politie).

Echter, omdat BHV’ers (als het goed is) niet dagelijks met bedreigende situaties te maken krijgt, kan dit voor nogal wat onzekerheid zorgen. Wat moet er gebeuren in geval van een brandwond? Welk verband moet er aangelegd worden en hoe moeten mensen in veiligheid worden gebracht? Om deze onzekerheid weg te nemen, biedt de Resc-Q-Assist EHBO koffer hulp!

Resc-Q-Assist gemakkelijk in gebruik

Eenvoudig in gebruik, sterk in hulpverlening

De Resc-Q-Assist helpt de BHV’er door middel van overzichtelijke aanwijzingen welke hulpmiddelen er gebruikt dienen te worden. De speciale kleurenwijzer laat zien wat u moet doen bij welke calamiteit. De kleuren op de kleurenwijzer corresponderen met de kleuren op de verpakkingen in de Resc-Q-Assist EHBO koffer, zodat u in een oogopslag kunt zien welke handelingen u moet verrichten. U volgt simpelweg het EHBO stappenplan op de instructiewijzer van buiten naar binnen.

Resc-Q-Assist in beeld

De voordelen van de Resc-Q-Assist?

De Resc-Q-Assist EHBO koffer geeft de hulpverlener zekerheid ten tijde van stressvolle situaties zoals een ongeval. Hierdoor kan de hulpverlener snel, efficiënt en adequaat handelen. In veel gevallen wordt erger dus voorkomen! Daarnaast biedt de Resc-Q-Assist de volgende voordelen:

  • Altijd de juiste hulp kunnen bieden door duidelijke instructies;
  • Zowel ervaren als onervaren hulpverleners kunnen ermee werken;
  • Georganiseerde en overzichtelijk EHBO koffer voor snel moeten handelen;
  • Voldoet aan de strengste eisen op het gebied van hulpverlening;
  • In een noodsituatie wordt er kostbare tijd bespaard;
  • Effectief en gebruiksvriendelijk;
  • Beschikbaar in 3 verschillende afmetingen en 2 kleuren;
  • De EHBO koffer is gemaakt van stevige materiaal
  • Geheel vrijblijvende offerte en advies op maat voor uw organisatie!

Resc-Q-Assist ehbo koffer

Meer informatie over de Resc-Q-Assist EHBO koffer

Wilt u meer weten over de Resc-Q-Assist EHBO-koffer? Neem dan gerust contact met ons op. Naast advies over het gebruik van deze EHBO koffer, is het ook belangrijk dat de koffers van de juiste en voldoende inhoud zijn voorzien. Onderhoud is dus zeer raadzaam. Ook dit kan ESE International voor u verzorgen, zodat u goed voorbereid bent op ongelukken en noodsituaties.

Informatie aanvragen

Back To Top