Balieschermen

Handige hygiëneschermen en balieschermen op locatie

Handige hygiëneschermen en balieschermen voor op kantoor en de werkvloer

Voor een van onze klanten hebben we 50 ESE hygiëneschermen / balieschermen geleverd in Luxemburg.
Vanaf maandag 4 mei heeft Luxemburg de maatregelen omtrent het Corona-virus versoepelt, wat inhoudt dat kleine klinieken, kappers en nagelsalons weer open mogen. Om zichzelf en de klanten te beschermen, zijn er hygiëneschermen / balieschermen aangeschaft. Deze bieden een oplossing om de werkzaamheden weer veilig en verantwoord uit te kunnen voeren. Er werd ter plaatse zelfs een drive through ingericht voor de eindklanten, zodat zij hun schermen veilig konden ophalen.

Maatwerk in beschermingsmiddelen

Wilt u ook een oplossing voor uw bedrijf? Bekijk onze speciale berschermingsmiddelen. Onze voorraad kan sterk wisselen. Momenteel hebben wij op voorraad:

Meer informatie nodig? Neem contact op

Wanneer u meer informatie nodig heeft, dan staan wij elke werkdag voor u klaar. U kunt ons een email sturen via info@ese-int.nl, een chat op onze site starten zodat onze medewerkers u gelijk kunnen helpen of bel via 040-2553700 voor direct contact. Ons team helpt u graag verder met een passende oplossing voor uw bedrijf voor beschermingsmiddelen.