Laat uw EHBO koffer personaliseren

Een EHBO koffer is een must op elke locatie. Of het nu gaat om om de aanwezigheid van de EHBO koffer in een bedrijf, vereniging of school, zorg dat de verbandkoffer goed opvalt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en hulp bieden met goede materialen is dan ook een pré, ook in geval van nood. Maar is uw verbanddoos wel opvallend genoeg? Biedt het ook de uitstraling die bij uw bedrijf past? En is het voor de BHV’er wel duidelijk welke koffer hij moet gebruiken?

Waarom is het belangrijk om uw EHBO koffer te laten personaliseren? We leggen u het graag uit.

Zorg voor een herkenbare en opvallende verbandtrommel

Is uw EHBO koffer wel prominent aanwezig? Kan men snel schakelen wanneer iedere seconde telt?

Het personaliseren van uw EHBO trommel kan verschillende voordelen bieden. Bijvoorbeeld een extra groot EHBO pictogram zodat het voor elke hulpverlener duidelijk is dat er EHBO materialen in de buurt zijn.

Heeft u diverse materialen verspreid over uw locatie? Is de ene verbandkoffer anders gevuld dan een andere? Hoe duidelijker u het maakt welke EHBO koffer de BHV’er nodig heeft, des te sneller er hulp verleend kan worden, met name in geval van nood. Wanneer uw verbandtrommel die herkenbare uitstraling heeft, is hulp snel geboden.

Maak het uniek

ESE International biedt de mogelijkheid om uw EHBO koffer verder te personaliseren. Zo kunnen wij die unieke uitstraling geven aan uw verbandkoffer. We kunnen de trommel voorzien van een eigen logo, tekst of geheel drukvlak.
Organiseert u een evenement, bent u op zoek naar verbandtrommel met een andere inhoud of wilt u uw product een unieke uitstraling geven? Wij zorgen voor een oplossing op maat. Vanaf 10 stuks kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Laat uw EHBO koffer personaliseren

Voordelen

  • Unieke uitstraling met uw logo en tekst
  • Snel schakelen in geval van nood
  • Promoot uw bedrijf of instelling
  • Geef uw EHBO koffer een eigen identiteit
  • Diverse mogelijkheden met uw vermelding en kleuren
  • Ook actiematig in te zetten voor uw evenement
  • Personaliseren al mogelijk vanaf kleine aantallen

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze oplossingen om uw EHBO koffers te laten personaliseren? Neem direct contact met ons op via 040-2553700 of vul het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. ESE International is uw totaalleverancier op het gebied van Evacuatie, Bedrijfshulpverlening en EHBO.