hulp bij blessures

Altijd de juiste sportverzorging voorhanden bij blessures

Kies voor de beste producten bij sportblessures

Het kan iedere sporter overkomen, een blessure. Zowel bij professionele- als bij amateurs sporters is de kans aanwezig dat er een blessure wordt opgelopen tijdens het sporten. Heel vervelend en vaak ook pijnlijk. Hoe om te gaan met sommige blessures? Dat is per geval verschillend. Wat echter heel belangrijk is, is het inzetten van de juiste middelen om de blessure te behandelen. Sport u zelf? Bent u een sportverzorger? Of betrokken bij een club of vereniging en verantwoordelijk voor de aanschaf van hulpmiddelen bij blessures? Lees hieronder hoe ESE International u kan helpen de juiste sportverzorging voorhanden te hebben.

Altijd de juiste sportverzorging voorhanden bij blessuresSnelle hulp bij blessures

Veel Nederlanders beoefenen een sport, dat is een feit. Een rondje hardlopen, intensieve workouts of professionele sportbeoefening. Een blessure kan zomaar ontstaan, ook met een goede warming-up. U kunt ook zoveel mogelijk proberen een blessure te voorkomen. Met behulp van blessure preventiemiddelen, kunt u proberen blessures te voorkomen.

Of het nu gaat om een stukje sporttape, koel- en warmte middelen, materialen zoals massagebanken en spalken, de beste sportverzorging in huis hebben is een must voor een snelle blessure behandeling.

ESE International is uw partner bij de levering van de juiste materialen en producten rondom sportverzorging. Als totaalleverancier op het gebied van Evacuatie, Bedrijfshulpverlening en EHBO hebben wij de juiste knowhow om u goed van dienst te zijn.

Naast ons uitgebreide sportverzorging assortiment, waarvan wij vrijwel alles uit voorraad kunnen leveren, bieden we ook maatwerk voor diverse verenigingen en professionele sportclubs. Heeft u een vraagstuk en daarbij maatwerk nodig voor uw club of verenging voor de levering van de beste materialen? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

Uitgebreid assortiment verzorgingsmiddelen

Waar gesport wordt, kunnen blessures ontstaan. Vaak zijn de belangen groot om sporters weer zo snel mogelijk op de been te krijgen. Zorgen voor een snelle revalidatie is erg belangrijk. We zien het vaak op tv. Een voetballer die ze meteen na een ongelukkige val koelen op het veld, een volleyballer die wordt getaped en andere sporters die na een blessure direct worden geholpen. Dit om erger leed te voorkomen. Hoe? De juiste kennis combineren met de beste sportverzorgingsmiddelen.

Wilt u de juiste producten in huis hebben voor een goede blessurebehandeling? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Uit voorraad leveren wij onder andere:

Ook biedt ESE International maatwerk aan voor (grote) sportclubs en verenigingen die behoefte hebben om de juiste materialen in orde te hebben op diverse locaties.

Neem contact op voor meer informatie of bestel direct online

In onze webshop kunt u uw artikelen voor sportverzorging direct bestellen. Wanneer u voor 15:00 uur besteld, verzenden wij uw bestelling dezelfde werkdag nog. Ook leveren wij uw bestelling vanaf €50,- gratis.

Wilt u meer informatie? Of heeft u maatwerk nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder met meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat. Wilt u liever direct contact? U kunt ons elke werkdag bereiken via 040-2553700 en via de live chat.