pleister

Altijd snel een pleister bij de hand!

Wondje? Maak gebruik van een pleisterdispenser!

Een schaafwond, een snijwond of prik: in veel (on)gevallen is het nodig om een pleister te plakken! De aanschaf van een pleisterdispenser is dan ook geen overbodige luxe. Handig, hygiënisch en binnen handbereik. Bij ESE International bestelt u snel en eenvoudig pleisterdispensers en de bijbehorende vullingen, zodat u altijd een pleister kunt pakken wanneer dat nodig is.

Makkelijk en hygiënisch

Waar veel mensen zijn, zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Op kantoor, in de horeca, in scholen en op sportclubs. In veel bedrijven is het dan ook verplicht om goede EHBO maatregelen te treffen. Echter vragen sommige ongelukjes niet direct om een hele EHBO koffer, maar volstaat het afplakken van een wondje met een pleister. Om pleisters altijd makkelijk en direct bij de hand te hebben, is een pleisterdispenser een handige keuze.

Gebruiksaanwijzing

Hang de pleisterdispenser altijd op een goed bereikbare, zichtbare plek, zodat iedereen er makkelijk gebruik van kan maken. De pleisterdispensers zijn makkelijk aan de muur te bevestigen. Vervolgens kunt u met één hand aan de pleister trekken, waarbij meteen een zelfklevend vlak ontstaat. U kunt de pleister hierdoor netjes en hygiënisch aanbrengen.

Voordelen

 • Aan de muur te bevestigen
 • Met 1 hand te bedienen
 • Hygiënisch en gemakkelijk
 • Altijd bij de hand!
 • Gemakkelijk na te vullen

Voor wie is de pleisterdispenser?

Eigenlijk voor iedereen die een pleisterdispenser handig vindt! Maar de ervaring leert dat pleisters veel gebruikt worden in de volgende branches:

 • Scholen
 • Horeca
 • Sportclubs
 • Winkels
 • Kantoren
 • Industrie
 • Kappers

Zeker in een branche als de horeca waarin hygiëne extra belangrijk is, is het gebruik van een pleisterdispenser aan te raden! Speciaal voor de horeca hebben we blauwe pleisters.

Bestel nu eenvoudig uw pleisterdispensers online in de webshop van ESE International. Een ruim assortiment pleisterdispensers, snel geleverd. Wanneer de pleisterdispenser leeg is, kunt u navullingen bestellen. Ook deze kunt u vinden in onze webshop!

Wilt u meer informatie? Of heeft u maatwerk nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder met meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat. Wilt u liever direct contact? U kunt ons elke werkdag bereiken via 040-2553700 en via de live chat.

Horeca pleisters