• Gratis bezorging vanaf €150,-
  • Binnen 3 werkdagen bezorgd
  • Volgens de Oranje Kruis Richtlijnen
  • Advies op maat

Verbandtrommel bouwbedrijf: helemaal compleet!

In de bouw worden risicovolle werkzaamheden verricht. Als werkgever ben je verplicht om over een goede en volledige EHBO uitrusting te beschikken, zodat je direct eerste hulp kunt verlenen. Een verbandtrommel die speciaal is samengesteld voor de bouwsector is daarom onmisbaar.

Ben jij op zoek naar een verbandtrommel voor jouw bouwbedrijf? ESE International heeft verschillende EHBO koffers die voldoen aan de laatste richtlijnen. Compleet, gebruiksvriendelijk en verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Bekijk de verbandtrommels hieronder:

Wat is een EHBO koffer voor een bouwbedrijf?

Een EHBO koffer voor een bouwbedrijf is specifiek gericht op bedrijven in de bouwsector. Omdat de risico’s in deze sector groot zijn, is de EHBO koffer uitgebreider dan een reguliere verbandtrommel. Naast de standaard verbandmiddelen (zoals wondpleisters, steriele gaasjes en zwachtels), bevat de ‘EHBO koffer bouw’ producten die zijn afgestemd op de risico’s van een bouwplaats.

Denk aan een reddingsdeken om te voorkomen dat werknemers onderkoelen of oververhit raken na een ongeval en aan oogspoeling om ernstig oogletsel te voorkomen na contact met chemicaliën, splinters of stof. Daarnaast vind je in een verbandtrommel voor de bouw meer pleisters dan in een reguliere verbandtrommel.

Verbrandtrommels voor de bouw zijn geschikt voor onder andere aannemers, bouwvakkers, grondwerkers, elektriciens en installateurs, dakdekkers, stukadoors, timmerlieden en werknemers in de wegenbouw.

Voordelen van de verbandtrommel voor een bouwbedrijf

Een groot voordeel van een verbandtrommel die specifiek gericht is op bouwbedrijven, is de gebruiksvriendelijkheid. Omdat het risico op een ongeval in de bouwsector relatief groot is, is het van belang dat de EHBO koffer voor iedereen toegankelijk is. De meeste verbandtrommels voor de bouw zijn daarom voorzien van een gebruikerstool.

Zo bevat de Resc-Q-Assist verbandtrommel Bouw van ESE International een handige kleurenwijzer die precies laat zien wat de hulpverlener moet doen. De wijzer toont verschillende verwondingen. De kleuren die bij de verwondingen staan, corresponderen met de kleuren die bij de verbandmiddelen staan. Zo kan er direct eerste hulp verleend worden, ook als er geen BHV’er in de buurt is.

Bestel nu je EHBO koffer voor de bouw!

ESE International is totaalleverancier op het gebied van bedrijfshulpverlening en EHBO. Zoek je een EHBO koffer voor jouw bedrijf? Bij ons kun je terecht voor een EHBO koffer voor de bouw, die aan alle actuele richtlijnen voldoet. Bestel jouw EHBO koffer in onze webshop en profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering. Houd er rekening mee dat het na aankoop verplicht is om de verbandtrommel regelmatig te controleren op volledigheid. Vind je dit teveel rompslomp? Het EHBO koffer onderhoud kun je gerust overlaten aan de specialisten van ESE International.

Heb je vragen of wil je een andere EHBO koffer kopen? Bekijk dan onze site of neem contact op met onze adviseurs.

Bekijk ook onze andere verbandtrommels: